Individuele Coaching

‘Door je te ont-doen van al je moeten, ont-moet je jezelf.’

Je kunt bij mij terecht met al je levens en loopbaanvragen. Of het nu gaat om ontdekken wat je wilt en kunt, persoonlijke kracht en assertiviteit, zorgen dat je beter begrepen wordt, minder denken en meer voelen, hoog gevoeligheid, balans werk-privé, angst en paniek, stress, burn-out, rouwverwerking, relaties, professionele ontwikkeling, nieuwe stap in werk, re-integratie, vitaliteit, gezondheid of persoonlijke groei, je hoeft er niet alleen voor te staan.

Al onze gevoelens, lichamelijke en psychische signalen zijn in mijn ogen waardevol en prikkels van een dieper liggend verlangen naar verandering. Met oprechte betrokkenheid, humor, liefde en doortastendheid bied ik een veilige ruimte waarin je de essentie van deze signalen kunt onderzoeken en je je ervaring, gevoelens, gedachten en overtuigingen met open nieuwsgierigheid en compassie tegemoet kunt treden. Je je kwetsbaarheid kunt omarmen en met moed uitdagingen aan kunt gaan. Juist deze kwetsbaarheid én de moed eigen keuzes te maken is de basis van de mooie dingen in het leven.

Wat er in je leven gebeurt heb je echt niet altijd in je hand. Het ontwikkelen van meer veerkracht en het loslaten van patronen zoals bijvoorbeeld het ‘jezelf wegcijferen’, of ‘vergelijken met anderen’, of veel belang hechten aan het ‘voldoen aan verwachtingen van jezelf of anderen’, geeft ruimte je weer te verbinden met je talenten, liefde voor jezelf en je innerlijke kracht.

Door bewuste en gericht aandacht voor je binnenwereld, voel je duidelijker wat je eigenlijk wilt, weet je wat je nodig hebt en wat je te doen staat. Mijn ervaring is dat in enkele gesprekken mensen al verandering ervaren.

Neem gerust contact met me op voor een geheel vrijblijvende persoonlijke ontmoeting.