Training en (team) coaching

‘Liefde, mededogen en verdraagzaamheid zijn eerste levensbehoeften.’ – Dalai Lama

Mensen vormen het hart van iedere organisatie, en ik geloof dat als we ook in organisaties met compassie samenwerken en de moed hebben eerlijk te communiceren, dit wonderen doet. Door onze focus te verleggen naar de mens die werkt, werken we met meer plezier en bevlogenheid. Door het ontlokken van deze positieve energie zullen individuen en teams doelbewust, impactvol en effectief samenwerken en realiseren wat ze voor ogen hebben.

Op aanvraag help ik organisaties bij de ondersteuning van een doelgerichte open dialoog, effectieve samenwerking en persoonlijke en professionele ontwikkeling door middel van:

  • Management en team coaching
  • Management trainingen
  • Hart voor je toekomst, een training voor medewerkers met psychisch gerelateerd verzuim
  • Stress Reduction Based Mindfulness Training

Training Oplossingsgericht werken

Regelmatig verzorg ik voor coaches en/of zorgprofessionals en/of managers een training ‘Oplossingsgericht werken/coachen’. Bij ‘Oplossingsgericht werken’ staat het ‘bouwen aan oplossingen’ (building solutions) in tegenstelling tot het ‘oplossen van problemen’ (solving problems) centraal. ‘Oplossingsgericht werken’ is een positieve en effectieve benadering bij individuele coaching, bij samenwerking binnen teams, en in management. In deze training maken de deelnemers kennis met deze vorm van krachtgericht werken waarmee je een ander kunt helpen eigen oplossingen te vinden. Je ondersteunt de ander bij het actief op zoek gaan naar wat wel werkt, wat wel goed gaat en wanneer iets wel lukt. Deelnemers ervaren de kracht te denken in kansen en uit te gaan van mogelijkheden en wat wel goed gaat. En leren gebruik te maken van oplossingsgerichte en positieve communicatie.

Neem gerust contact met me op voor een open gesprek over wat ik wellicht voor u en/of voor uw medewerkers kan betekenen.