Opleiding

‘Het mooiste wat je kunt worden is jezelf.’  

Post HBO Holistisch Coach-Counselor

Naast de werkzaamheden in mijn coaching en training praktijk, ben ik mentor en docent van de Post HBO Holistisch Coach-Counselor die ik samen met holistisch arts en therapeut G. Böckler heb ontwikkeld, en die wij in samenwerking met het Nederlands Opleidingsinstituut voor Groei en Gezondheid (NOGG) aanbieden. 

Deze door het SNRO erkende Post HBO Holistisch Coach-Counselor is gericht op het werken met innerlijke aandacht, in het hier en nu, door diep te luisteren en een diepere betekenis te ontdekken van psychisch, en/of lichamelijk en/of emotioneel onbehagen en het intrinsieke verlangen naar verandering. Je wordt opgeleid tot een zelfstandige, kwaliteitsgerichte professional die in staat is met empathie en zonder oordeel te luisteren naar problemen en existentiële vragen op welk gebied dan ook die iemand ervaart en diens volle expressie in de weg staat. Je ondersteunt de ontwikkeling van de inherente mogelijkheden van de cliënt om belemmering om te zetten dan wel om anders met belemmeringen om te gaan. Je werkt hierbij met een open geest, liefdevolle aandacht en menselijkheid. Deze geaccrediteerde twee jarige post hbo is een veelzijdige opleiding in holistische coaching en counseling van mensen met vragen op alle levensgebieden, waarin de begeleiding naar holistische gezondheid en welzijn centraal staat. 


Voor uitgebreide informatie en data verwijs ik graag naar de website van het NOGG.

Neem gerust contact met me op voor een vrijblijvend gesprek over mogelijke deelname aan de Post Hbo Holistisch Coach-Counselor.